Buro Groen

Buro Groen Landscape Architects & Urbanism verenigt landschap en architectuur tot een totaalconcept dat omarmt en geborgenheid biedt.

buro groen website
buro groen website

Projectomschrijving

Klant

Buro Groen

Services

Maatwerk
Webflow
E-mail signatures

De uitdaging

Buro Groen evolueert en was daarom op zoek naar een geschikte technische partner voor het uitbouwen van een nieuwe website. Op basis van een aangeleverd design moest in nauwe samenwerking met de designers een website worden uitgebouwd waarbij elke pixel op een doordachte plaats komt.

De oplossing

Aangezien het aangeleverde design exact moest worden vertaald naar een identieke website die eenvoudig in beheer was, werd er voor dit project gekozen voor Webflow.

Ik ontwierp meerdere versies van de website, om zo in samenwerking met de designers tot een eindresultaat te komen dat niet alleen werkt op het vlak van design, maar ook op technisch vlak en steeds met respect voor de gebruikservaring.

Dankzij de kracht van Webflow is de website eenvoudig in gebruik te nemen door de medewerkers van Buro Groen. Teksten, beelden en portfolio items worden makkelijk zelfstandig toegevoegd en gewijzigd.