Crowd for Clubs

Crowd For Clubs helpt jouw vereniging bij het bedenken, organiseren en runnen van succesvolle verkoopscampagnes voor meer inkomsten en minder kopzorgen!

Projectomschrijving

Klant

Crowd for Clubs

De oplossing

WordPress
WooCommerce
Hosting

De uitdaging

Crowd For Clubs faciliteert online verkoopscampagnes voor verenigingen. Ik kreeg de uitdaging om een flexibel platform te ontwerpen dat eenvoudig kan worden ingezet voor een variatie aan verenigingen.

De oplossing

Ik zocht naar een flow die het voor de gebruikers enorm gebruiksvriendelijk maakt om online hun lokale vereniging te steunen, terwijl het ook voor Crowd For Clubs eenvoudig moet blijven om het platform te schalen naar een grote variatie aan verenigingen.

Net zoals elke vereniging stapsgewijs wordt begeleid bij het opzetten van een campagne met Crowd For Clubs, moet er ook voor gebruikers een logische structuur zijn. In een webshop kiezen ze de producten die hun lokale vereniging aanbiedt, in het winkelmandje selecteren ze het lid dat hen heeft aangezet tot de aankoop en via een geïntegreerd betaalsysteem wordt er meteen online afgerekend.

Samenwerken met Thibault is altijd duidelijk en efficiënt. Er heerst altijd een ‘can-do’-sfeer in onze gesprekken. Een aanrader voor iedereen die start met zijn online verhaal.

Filip BruyndonckxCrowd for Clubs