Gamerverse

Gamerverse is een Belgische gaming website die zich onderscheidt met een unieke samensmelting van geschreven content en video content.

Projectomschrijving

Klant

Gamerverse

De oplossing

WordPress
Branding
Content Creation
SEO
Hosting

De uitdaging

Ik kreeg de uitdaging om een website te ontwikkelen die eenvoudig door meerdere redacteurs gelijktijdig kan worden gebruikt. Met meer dan duizenden bezoekers per maand is het belangrijk dat de website steeds probleemloos meeschaalt, ook wanneer een artikel viraal gaat en op een dag meer dan duizenden bezoekers lokt.

De oplossing

Gamerverse wil zich onderscheiden met gebruiksvriendelijkheid. Ik introduceerde tools voor affiliate marketing om zo vervelende display ads achterwege te kunnen laden. Door gebruik te maken van de laatste nieuwe technologieën en het uitrollen van de website op een krachtige cloud server, is de website klaar voor alle bezoekerspieken. De nieuwe website bevat alle essentiële onderdelen waar een ambitieuze blog baat bij heeft, zoals analytics, tools voor affiliate marketing, automatische afbeeldingoptimalisatie, integratie van social media, een krachtige cloud server, SEO-tools en meer.