Kind Wishes

Gewapend met een uniek idee en een business plan ging Jill op zoek naar een technische partner om haar visie tot leven te brengen.

kind wishes webshop

Projectomschrijving

Klant

Kind Wishes

Services

WordPress
Hosting
Microsoft 365

De uitdaging

Jill heeft voor haar webshop Kind Wishes een duidelijke visie: enkel de allerbeste cosmeticaproducten aanbieden die goed zijn voor jou, je huid en de planeet. Jill kwam met haar idee naar mij, met de vraag om een webshop te bouwen die aansluit bij haar persoonlijke stijl, en waar haar kennis en liefde voor het vak uitgebreid naar voren kan komen.

De oplossing

Samen met Jill stelde ik een Internet Project Plan op, waar we alle details van het project centraliseerden. Gebaseerd op dat plan stelde ik Jill enkele WooCommerce thema’s voor, om uiteindelijk het beste thema te kiezen. Dat vormde het startpunt voor de webshop.

De huisstijl van Kind Wishes werd geïmplementeerd en met wat maatwerk kreeg de webshop een volledig eigen gezicht. De shop is eenvoudig te beheren, zodat Jill zonder mijn tussenkomst nieuwe producten kan toevoegen, teksten en beelden kan aanpassen en alle bestellingen overzichtelijk kan beheren.