Wat is Notion

Het lijkt wel alsof iedereen tegenwoordig Notion gebruikt. Freelancers, grote bedrijven, maar ook gewoon particulieren die hun leven willen managen via Notion. Dat is ook meteen de kracht van Notion: het is zo’n flexibel platform dat het voor iedereen een meerwaarde kan betekenen. Je kan Notion gebruiken als plaats voor je notities, maar je kan het evengoed gebruiken om al je bedrijfsinformatie te centraliseren en zelfs leads en administratie op te volgen.

Terwijl andere project management tools je vaak in één specifieke workflow duwen, geeft Notion je de flexibiliteit om je eigen workflow uit te bouwen. Dat maakt het flexibel, maar ook wat overweldigend in het begin omdat je met een blanco pagina start.

In deze cursus leer ik je alle technieken die Notion te bieden heeft, zodat jij je eigen workspace kan inrichten. Helemaal afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Je zal al heel snel ontdekken hoe Notion voor heel wat rust kan zorgen. In plaats al je kennis en documenten te verspreiden over tools zoals Google Docs, Evernote, Trello, Dropbox en Airtable kan je alles centraliseren in Notion.