Club Clémentine

Sprekende juwelen die jou de aandacht geven die je verdient.

stien kames club clementine

Projectomschrijving

Klant

Stien Kames

Services

WordPress
WooCommerce
Hosting
Microsoft 365

De uitdaging

Juweelontwerper Stien Kames wil voorgoed komaf maken met saaie juwelen. Ze ontwerpt speelse juwelen met een minimalistisch ontwerp met oog voor kleur en detail, en zocht een bijpassende webshop die perfect aansluit bij haar huisstijl.

Thibault is op korte tijd een echte superheld geworden voor mij, hij moet alleen nog gaan shoppen voor een cape.

Hij werkt snel, communiceert vlot en heeft absoluut de nodige know-how. Thibault bezorgde me op korte tijd echt een super knappe webshop waar ik hem zo ontzettend dankbaar voor ben.

Ook wanneer ik bepaalde dingen vroeg of verwachtingen had die niet zo vanzelfsprekend waren wist hij mee na te denken over de nodige oplossingen hiervoor.

Merci voor de fijne samenwerking!

Stien KamesClub Clémentine

De oplossing

Met een drukke eindejaarsperiode voor de boeg was er slechts een kleine maand om een volledige webshop uit te bouwen. Ik ging de uitdaging aan, en samen met Stien besloot ik om te vertrekken van een bestaand WordPress-thema gekoppeld aan het krachtige WooCommerce systeem.

Werkelijk alles dat we konden aanpassen (en nog veel meer) werd aangepast om ervoor te zorgen dat de huisstijl van de site perfect aansluit bij de stijl van Stien en Club Clémentine. Wie de website bezoekt, wil meteen een deel zijn van de club.

De website is eenvoudig in beheer en in no-time kon Stien na oplevering (en al meteen bij de start van het bouwproces) aan de slag met het invoeren van producten, beelden en teksten om er zo voor te zorgen dat er geen tijd verloren ging.