Lélé

De missie van Lélé is duidelijk: kinderen het verjaardagsfeestje geven dat ze verdienen aan de hand van betoverende themapakketten.

Projectomschrijving

Klant

Lélé

De oplossing

WordPress
Hosting

De uitdaging

Om het boeken van een feestje zo eenvoudig mogelijk te maken voor ouders, klopte Lélé aan bij mij. Ik kreeg de missie om een website te ontwikkelen die een efficiënt, eigentijds en stijlvol uiterlijk draagt, maar via leuke details toch het speelse karakter van Lélé overbrengt.

De oplossing

Ik ging verder dan de technische kant van zaken en gebruikte mijn ervaring in de online wereld om de workflow voor de gebruiker te stroomlijnen. Zo kan iedereen zich laten inspireren via de website van Lélé en vervolgens een feestje boeken via een interactieve boekingskalender. De website is eenvoudig te beheren door medewerkers van Léléfun zodat ze steeds feestjes kunnen toevoegen of reservaties kunnen inkijken.

Ik werk al eventjes samen met Thibault en ben heel tevreden. Het is dikwijls dat wij nog iets moeten aanpassen en dit is nooit een probleem voor Thibault. Zeker een aanrader, niet twijfelen.

Hanne VanhaesebrouckLélé