Petsfluence

Neem jij ook dagelijks foto’s van je huisdier? Dan is een bijverdienste als ‘Petsfluencer’ misschien wel iets voor jou!

Projectomschrijving

Klant

Petsfluence

De oplossing

WordPress
WooCommerce

Thibault heeft onze website van voorheen onder de loep genomen en een volledig nieuwe website gebouwd die als platform kan dienen met heel wat op maat gemaakte zaken. Niet enkel is de website 100 keer beter als wat we voordien hadden, ook zijn teksten veel beter geformuleerd. We konden rekenen op de vakkennis van Thibault die duidelijk veel kennis van zaken heeft die veel verder gaat als de website alleen. De extra begeleiding onderweg naar de juiste processen en redeneringen achter bepaalde zaken hebben ons geholpen om een veel duidelijkere en betere belevenis aan te bieden aan de klanten die naar onze website komen. Sterk aan te raden dus!

Stevy GeePetsfluence

De uitdaging

Aan de hand van use cases schetste ik de ideale workflow voor influencers. Waar ze bij de vorige website steeds een formulier opnieuw moesten invullen, vond ik het belangrijk dat deze informatie bewaard bleef in een centrale database. Op die manier kunnen influencers intekenen op nieuwe campagnes met een simpele druk op de knop.

Geïntegreerde webshop

Influencers die hun account naar een hoger niveau willen tillen, kunnen bij Petsfluence ook een feature kopen op een van hun succesvolle Instagram-accounts. Het afrekenen gebeurt eenvoudig via een geïntegreerde webshop.

Centrale database

In een centrale database kunnen influencers meer informatie kwijt over hun social media accounts, adresgegevens en meer. Zo wordt die informatie meteen ingevuld wanneer ze zich willen aanmelden voor een of meerdere campagnes.

De oplossing

Ik zocht naar een flow die het voor de gebruikers enorm gebruiksvriendelijk maakt om online hun lokale vereniging te steunen, terwijl het ook voor Crowd For Clubs eenvoudig moet blijven om het platform te schalen naar een grote variatie aan verenigingen.

Net zoals elke vereniging stapsgewijs wordt begeleid bij het opzetten van een campagne met Crowd For Clubs, moet er ook voor gebruikers een logische structuur zijn. In een webshop kiezen ze de producten die hun lokale vereniging aanbiedt, in het winkelmandje selecteren ze het lid dat hen heeft aangezet tot de aankoop en via een geïntegreerd betaalsysteem wordt er meteen online afgerekend.