Rockie

Rockie geeft jouw winkel net dat tikkeltje extra om je te onderscheiden van de rest. Aan de hand van persoonlijke coaching word je meteen aangezet tot actie om het succes van je winkel te boosten!

Projectomschrijving

Klant

Miet Vanhaesebrouck

De oplossing

WordPress
Hosting

De uitdaging

Ik kreeg de uitdaging om voor Rockie een site te ontwerpen die duidelijk de persoonlijkheid van Miet naar voren brengt, maar tegelijkertijd ook call to actions bevat die websitebezoekers aanmoedigt om een samenwerking op te zetten.

De oplossing

Aan de hand van vele foto’s, speelse elementen en een fris kleurenpallet bouwden we een website die ondernemers rechtstreeks aanspreekt. Een duidelijke flow begeleidt bezoekers om een traject te boeken of een gratis kennismakingsgesprek in te plannen.

Geen koude zakelijke teksten gevuld met vakjargon, maar een warm en vriendelijk persoonlijk verhaal van Miet. Niet alleen op de homepage, maar ook op haar blog vol interessante tips voor ondernemers en in haar nieuwsbrief.

De website heeft een duidelijke focus op het converteren van bezoekers. Potentiële klanten worden aangemoedigd om een berichtje te sturen, een gratis kennismakingsgesprek in te plannen of zelfs meteen een traject te boeken. Aan de hand van een nieuwsbrief zorgt Miet ervoor dat ze bezoekers ook zelf actief kan bereiken.